8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlik ve Kutlamalarımız

Kadınların bir anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakarlık ve çabanın her türlü takdirin üzerinde olduğunun,, bu nedenle geleceğe güvenle bakabilmek, kadın ve kadına verilen önemle doğru orantılıdır. Kadınlarımızın en zor şartlarda bile sabırlı olmaları ve fedakarlıkları ile en ağır rolleri üstlenmekte, annelik görevlerinde olduğu gibi hayatın her alanında başarı ile öne çıkmaktadır. İnsanlık tarihinde örneklerine rastladığımız nice başarılar gibi ülkemizin kadınları da tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelemizde daima en ön safta yer almışlardır.

Sözün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının yanısıra okulumuızda görev yapan bayan öğretmenlerimiz, personellerimiz ve bayan velilerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Ayrıca öğrencilerimizle günün anlam ve önemini belirten etkinlikler yapıldı.Emeği geçen öğretmne ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

14.03.2024 51

14-03-202414-03-202414-03-202414-03-2024