Nerede Kalmıştık Eğitim Seferberliği

13.10.2021 187

Fast traslate Icon translate

13-10-2021

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Nerede Kalmıştık" Eğitim Seferberliği projesi ilgili 15 Ekim 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar çalışma yapılacaktır.    Bakanlığımız, Projeye katılımın arttırılması için,  kayıtları kapanmış bulunan Açıköğretim kayıtlarını , 15 Ekim 2021 tarihine kadar uzatmıştır.    İlimiz genelinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerimizce Açıköğretim Ortaokul ve Açıköğretim Lise kısmına kadın kursiyerlerimizin kayıtlarının arttırılması ve okuma yazma bilmeyen bayanların okuma yazma kurslarına kayıt olması için ;   "Nerede Kalmıştık" Eğitim Seferberliği projesi kapsamında, eğitim imkanı yarıda kalmış, bir şekilde eğitimden uzak kalmış bayanların Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerimizin Açıköğretim Ortaokul ve Açıköğretim Lise bürolarına ve okuma yazma kurslarına yönlendirme yapmaları ve yapılan çalışmaları her bir kurumumuz (İlkokul, ortaokul, lise ve halk eğitimi merkezleri) rapor haline getirmeleri gerekmektedir.